Prodej variabilního domu 5+1 139 m2 #dvougenerační #zahrada #parkování #zateplení #Kobylisy

ZÁVAZNĚ ZAREZERVOVÁNO. Rádi byste bydleli v Kobylisích a panelový byt není to, co hledáte? Chcete to mít kousek na metro, ale zároveň byste měli rádi les za domem? Hledáte větší dispozici, než jen 3+kk? A co třeba 5+1, nebo dokonce 6+1? A nebo rovnou dvougenerační dům? Přesně tohle všechno nabízí variabilní řadový dům na místě někdejší Seidlovy kolonie, na hranici Kobylis a Ďáblic. Na úvod to nejdůležitější v bodech:
- Aktuální dispozice domu 5+1 s výměrou 139 m2. - Možnost přepažení horního pokoje a tím úprava dispozice na 6+1. - A nebo možnost úpravy spodního pokoje, čímž by vznikl dvougenerační dům s jednotkami 1+kk a 4+1.
- Dvě koupelny (jedna se sprchovým koutem, druhá s vanou) - Dvě toalety (přízemí, druhé patro). - Půda přístupná z horní chodby. - Třípodlažní cihlový dům z roku 1975. - Vytápění skrze plynový kotel. - Dům je zateplen (2010), jsou vyměněna okna (plastová s trojskly, r. 2010) - Rozvody vody v plastu, z části je také vyměněna elektřina. - Kuchyně vybavená linkou do tvaru L (včetně spotřebičů - dvoukřídlá lednice, kombinovaný plynový sporák). - Pozemek celkem 176 m2 (z toho zahrada 82 m2).
- Dvě parkovací stání před domem. - Jihovýchodní orientace (Spodní a horní pokoj, kuchyně), severozápadní orientace (spodní a horní pokoj, obývák).
- Kaskádová zahrada s terasou.
- Zahradní domek v horní části zahrady. - Ovocné záhony (angrešt, jahody, rybíz).
- Kompletní sítě (elektřina, obecní voda, kanalizace a plyn).
 **V přízemí se nachází vstupní chodba, na kterou navazuje místnost, která vznikla přestavbou z garáže. Dále je tu koupelna se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem a úložným prostorem po schodištěm. Hned za koupelnou je další spodní pokoj, ze kterého vede výstup na zahradu. Tuto místnost můžete využít hned několika způsoby. Buďto můžete zlikvidovat vestavěnou skříň a na jejím místě vystavit kuchyňskou linku (Příprava ve zdi hotová). Tím může ze spodního pokoje vzniknout samostatná jednotka, což byl i původní záměr stavitelů v roce 1975. Spodní pokoj lze také využít jako wellness zónu, či letní obývací pokoj s přístupem na zahradu. **V prvním patře se nachází obývací pokoj navazující na prostornou kuchyň, kde je spousta místa jak pro kuchyňskou kout do tvaru L, tak i případný jídelní stůl. Prostor mezi obývacím pokojem a kuchyní lze otevřít pomocí stavební úpravy. Potenciál najdete na vizualizaci mezi fotkami inzerátu. **Ve druhém patře se nachází větší pokoj, který lze přepažit a vytvořit tak dva menší pokoje. Dále je tu koupelan s vanou a samostatná toaleta. Poslední místností je ložnice. Z chodby tohoto patra se také dostanete na půdu domu. **Zahrada nabízí velmi příjemné, zelené prostředí. Ve spodní části se nachází dlážděná terasa, na kterou navazuje kaskádová zeleň se schodištěm. Orientace zahrady je severozápadní. **Okolí domu je velmi klidné. Prakticky hned za domem se nachází Ďáblický háj s hvězdárnou. Zhruba 3 minuty chůze od domu je autobusová zastávka se spojem na metro C-Ládví (cca 5 minut). V blízkostí domu jsou také 2 základní školy, 3 mateřské školy a nebo třeba oblíbená restaurace Na Mělnické s tankovou Plzní. Pokud byste se o domě rádi dozvěděli více informací, jsem Vám plně k dispozici. Děkuji a budu se těšit na prohlídkách, René Muška.

Keller Williams Czech Republic

Keller Williams Czech Republic

Kaprova 52/6, Praha 1, 110 00